Waar kunnen we je mee helpen?

 
IMG_9245.JPG.jpg

Samenwerken als natuurlijk proces.

Onze dienstverlening is organisch. Het heeft geen vaste vorm, we maken immers samen met jou de reis. Ook qua verdiensten kijken we niet alleen naar het financiële, maar ook naar het sociale en het bewuste kapitaal. Bij platform boom heeft iedereen iets te geven en heeft iedereen een rol.

 

Hoe komt onze samenwerking tot stand?

1. Welkom 

We maken kennis met elkaar. Samen met jou, of in jouw naam planten we een boompje. Dit kan ook tijdens een van onze events of wandelingen.

2. Individuele verkenning

We bekijken jouw persoonlijke situatie en interne balans en bepalen samen met jou welk 'kapitaal' jij zoekt en hoe jouw behoeften in het platform ingebracht kunnen worden.

3. Hulpvraag 

We bepalen jouw hulpvraag, delen deze met het platform en vergaren zo multidisciplinaire feedback. Samen kiezen we de elementen die we verder onderzoeken.

4. Omgevingsverkenning

We diepen de mogelijke richting verder uit in samenspraak met elkaar en de eerste selectie van het team. Ook randvoorwaarden van het project of initiatief bespreken we hier.

5. Samenwerkingsvoorstel

We presenteren het team met de verschillende input en een samenwerkingsvoorstel. Ook de verdeling van kapitaal wordt hier afgestemd. Partner(s) en opdrachtgever(s) kiezen elkaar.

6. Samen instappen 

We gaan samen op weg. Ook na het project blijven jij en platform boom elkaar helpen.