do 11 mrt. | Online Event

platform boom exploratie: innerlijk ouderschap

meer bewustzijn creëert meer keuzes?
Registratie is afgesloten
platform boom exploratie: innerlijk ouderschap

Tijd en locatie

11 mrt. 2021 18:30
Online Event

Over het evenement

platform boom exploratie: Innerlijk Ouderschap

Belichaam jij het gedachtengoed, de waarden of het gedrag van je vader, of je moeder?

Is dit bewust gekozen, of een reflex? Ben jij een voorbeeld voor je kinderen? Is dit bewust gekozen, of een reflex?

Embodiment:

Eenvoudige fysieke oefeningen helpen ons te onderzoeken of we ook ZIJN wat we willen en belangrijk vinden. Letterlijk in je lijf, waar doe je dit?

Het idee van embodiment is dat je alleen dat kunt verwezenlijken wat je ook echt hebt “geincorporeerd”, wat je je eigen hebt gemaakt. Al het andere zijn gedachtenspinsels.

Onze ouders zijn ons eerste voorbeeld van leiderschap. Of ze je hierin nou geinspireerd hebben, of juist niet, nu ben je volwassen. Daarmee zijn we uitgenodigd om een vader, een moeder voor onszelf te worden. Of voor onze omgeving. En ook voor onze kinderen, als we die hebben. Hoe doen we dit? Hoe doet ons lichaam dit? Waar zijn ons handelen en onze keuzes in lijn met onze waarden? Waar zijn we “uit integriteit?” Hoe ontwikkelen we van (moeite) doen, naar (moeiteloos) zijn?

Voordelen:

De beginselen van embodiment begrijpen

Inzichten delen met anderen

Relaties verbeteren (incl. met jezelf)

Stress efficiënter reguleren

Authentiek communiceren

Meer impact en invloed

Praktisch:

60-90 minuten

10 personen

5 bijeenkomsten (1 live, 4 online):

#1 interactieve meeting: donderdag 11 maart: 18:30 (zoom)

#2 interactieve meeting: donderdag 25 maart: 18:30 (zoom)

#3 interactieve meeting: donderdag 1 april: 18:30 (zoom of fysiek)

#4 interactieve meeting: TBD (zoom of fysiek)

#5 afsluiting met bewuste lessen en practices: TBD (zoom of fysiek)

Tijdens meeting 1 zal Niels de structuur van de exploratie aan ons voorstellen, waarna een een introductie over embodiment volgt. Verder worden de deelnemers op weg geholpen met een paar vooraf geselecteerde thema's om vervolgens in verdere meetings aan de slag te gaan met eigen ingebrachte en voor de groep interessante thema's.

Deelnemen

De exploratie is vrij voor ieder die mee wilt doen. We hebben nu 7 deelnemers en nog plek voor 3 meer. Voel je vrij om zelf nog mee te doen en/of mensen in jouw omgeving uit te nodigen. Jezelf of anderen aanmelden kan nog tot de eerste meeting of tot we volzet zijn. We spreken wel expliciet de wens uit tot actieve deelname gedurende de exploratie. Ook maken we graag even kennis met nieuwe deelnemers om de verwachtingen vooraf te kennen.

Over de facilitator:

Niels Horeman is coach, communicatietrainer en acteur. Met zijn achtergrond in fysieke acteermethoden, coaching en trainingen helpt hij mensen sinds 2001 bij het ontwikkelen van effectieve communicatie en persoonlijk leiderschap. Hij begeleidt 'over-analyserende probleemoplossers' in hun transformatie naar meer levendigheid, betekenis en vervulling. Hij gebruikt hierbij zijn verdiepende opleidingen in embodiment en de laatste inzichten uit de neurowetenschap. Tegelijkertijd is hij vader voor zijn dochter Maya, zijn grootste leraar.

Tickets
Prijs
Aantal
Totaal
  • deelname Innerlijk Ouderschap
    €0
    €0
    0
    €0
Totaal€0

Deel dit evenement