Hoe werkt platform boom?

 
platform_boom_wat is.jpg

Boom is een platform om bewust leiderschap te verkennen, te ontwikkelen en te definiëren. Binnen het platform helpen we elkaar, zodat wij anderen kunnen helpen. Hoe boom werkt wordt bepaald door de mensen. Roept dat vragen op? Die horen we graag. Hieronder vind je enkele antwoorden op onze eigen vragen.

 

Waarom een platform?

Een open platform geeft mensen de ruimte om te leren en bij te dragen, zonder dat van tevoren vaststaat hoe. Zo zijn onze leden vrij op hun interesses te volgen en zich vrij te ontwikkelen. Het platform faciliteert de ontwikkelreis van individuen, organisaties en gemeenschappen, maar stuurt niet op inhoud. Wat het platform doet of is, bepalen de leden.

Wat heb ik er aan?

Dat hangt van jou af. Ben je bereidt om te veranderen en jezelf en de wereld te ontwikkelen? Boom begeleidt individu en collectief in hun ontwikkeling. De richting en de stappen kiezen we samen en komen onder andere voort uit jouw context. Uit eigen ervaring en uit groeiend onderzoek blijkt dat het aangaan van deze ontwikkeling positieve, duurzame resultaten geeft voor jezelf en jouw omgeving. Voor ons betekent het in ieder geval meer rust, helderheid en creativiteit, betekenis en richting in het leven en gezondere keuzes voor onszelf en anderen.

Wat is bewust leiderschap?

Met die vraag houden wij ons bezig. En dat doen we niet alleen. Samen met jou en samen met onze partners bij We Lead Global verkennen wij wat leiderschap betekent en hoe ons bewustzijn daarbij een centrale rol speelt. Personen en organisaties die zich momenteel bezig houden met bewust leiderschap.

Hoe kan ik starten?

Laat je inspireren op onze 'ontdekpagina' en kijk wat bewust leiderschap voor jou kan betekenen. Of meld je aan voor een van onze online of live meet-ups om meer te weten te komen. Heb je een idee voor een discussie of wil je meediscussiëren in bestaande initiatieven? Meld je dan aan op de website of stuur ons een berichtje. Heb je hulp nodig? Neem dan vooral contact met ons op.

platform boom_samen onderweg
 

Boom filosofie?

Wij geven eerst.

Het eerste gesprek, de eerste suggesties, onze leerervaringen en een platform waar je welkom bent en die jouw ontwikkeling faciliteert.

En faciliteren flow.

We starten waar jij nu bent en onderzoeken samen de balans tussen jouw logisch-analytische, fysieke, spirituele en gemeenschappelijke zelf. We onderzoeken hoe jij je binnen het platform kunt ontwikkelen.

Met betekenis als proces.

De reis is het resultaat en bewustwording een natuurlijk gevolg.

 

"Jij maakt contact en wij planten in jouw naam een boom."

IMG_8385.HEIC.heic
 
Er zijn op dit moment geen geplande evenementen